De Playstation Store Halloween sale is online

Playstation Store Halloween Sale

Halloween is er weer bijna en we weten allemaal wat dat betekent! Ook dit jaar weer vele top titels met een horror thema voor een lager prijsje te krijgen in de Halloween sale. De kortingen kunnen oplopen tot 76% in de Playstation Store.

Halloween zorgt voor vele nachtmerries maar de Playstation Store Halloween sale is er niet één van. veel top titels afgeprijsd met aardig mooie kortingen die oplopen tot 76%. Zo heb je bijvoorbeeld een game als Fallout 4 met 46% korting. Je kunt hem nu voor maar €34,99 downloaden. Nog zo’n top titel met 46% korting eraf voor €34,99 is Doom. Heel veel Resident Evil titels en Dying Light staan in de lijst. Maar ook lichtere titels zoals Ghostbusters en Goosebumps The Game. Voor sommige titels zijn ook nog season passes en andere DLC met korting te verkrijgen. Alle titels staan hieronder op een rijtje. Voor prijsinformatie en meer, klik op de titel.

Playstation Store Halloween Sale

PS4

 

PS3 en PS Vita

De Halloween sale loopt tot 3 november dus wees er snel bij. Zit jouw favoriete game er niet bij? Maak je niet druk! Met Playstation Plus zijn er elke maand nieuwe aanbiedingen.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek