De productie van Final Fantasy VII Remake is nog in volle gang

final fantasy vii

Met E3 eindelijk achter de rug en veel fans die heerlijk enthousiast zijn over de grote hoeveelheid nieuwe titels die aangekondigd werden, stal ontwikkelaar Square Enix alsnog het spotlicht met het feit dat er geen nieuwe beelden van Final Fantasy VII Remake getoond zijn tijdens hun voorstellingen.

Hoofdontwikkelaar Tetsuya Nomura heeft aan het programma ‘The Verge’ aangegeven dat de game naast Kingdom Hearts 3 nog steeds volop in ontwikkeling is. De Remake werd op E3 2015 voor het eerst bekend gemaakt en de wereld stond letterlijk op zijn kop, helaas hebben we ook sinds dat punt nauwelijks wat nieuwe informatie ontvangen over de game. Dit vormt voor veel spelers een angst dat het spel in de zogenaamde ‘development hell’ terechtgekomen is gekomen, dit houdt in dat volgens de fans nauwelijks voortgang zou zijn gemaakt vanwege de incompetentie van het ontwikkelaars team.

De game zou samen met Kingdom Hearts 3 in volledige ontwikkeling zijn en zich niet meer in een vroeg stadium bevinden, zo meldt Nomura. We kunnen er dus vanuit gaan dat zodra Kingdom Hearts 3 op 29 januari 2019 is uitgebracht, Final Fantasy VII Remake het nieuwe hoofddoel zal vormen voor Nomura en zijn team.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek