De Sims 4 beleef het samen uitgesteld

De ontwikkel Sims achter De Sims 4 hebben aangekondigd dat de nieuwste Expansion Pack “De Sims 4 Beleef het Samen” is uitgesteld. De officiële reden dat de nieuwste expansion pack een maand later dan gepland wordt uitgebracht is omdat de feedback en het enthousiasme dat van vele Sims spelers afkomstig is er voor gezorgd heeft dat de ontwikkel Sims een extra boost hebben gekregen om de uitbereiding nog beter te maken dan dat hij al was.

Ja dat is de officiële verklaring afkomstig van uit de ontwikkelaars van de Sims 4. Echter kan je er vanuit gaan dat dit een verbloeming is van, jullie kritiek was dusdanig duidelijk dat we extra tijd nodig hebben om bepaalde features aan te passen en toevoegingen te herzien. Ten gunste van de spelers die 30euro neer leggen voor een Expansion Pack. Wel moet er gezegd worden dat de “ontwikkel Sims” de community en de spelers van De Sims 4 ook daadwerkelijk betrekken bij de ontwikkeling van het spel.

De officiële verklaring van De Sims 4
“We maken gebruik van die extra tijd om meer diepte toe te voegen aan De Sims Beleef het Samen en om nog wat kleine dingetjes te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier de ervaring nog groter, beter en cooler kunnen maken. We werken aan een aantal nieuwe voorwerpen en onderdelen waarvan we denken dat jullie ze geweldig zullen vinden. Zo is er is een nieuw bordspel (Maak De Lama Niet Wakker!) en heeft het natuurbad nu een duikrots voor je Sims om vanaf te springen!

Daarnaast besteden we heel wat aandacht aan clubs die voor nieuwe sociale ervaringen zullen zorgen. Toen we met onze Sims en hun clubs speelden, kregen we het idee om ze een speciale hangout te geven. De Bovenlagers zouden hun eigen ruimte in het plaatselijke café moeten hebben en de Draaimeesters zouden hun eigen exclusieve discotheek moeten hebben om hun danspassen te kunnen oefenen. Je kunt je clubleden nog steeds mee op pad nemen, maar je kunt ook een eigen ontmoetingsplek voor je club creëren, en dat kan tot coole personalisering leiden.”

De Sims 4 Beleef het Samen zal 8 December in Noord-Amerika beschikbaar zijn, en een week later zal de release voor de rest van de wereld plaatsvinden.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek