De Sims 4 Coole Keuken Accessoires

Sims 4

Ben jij jouw keuken beu en baal je dat jij jouw keuken niet kunt upgrade of vernieuwen zoals jij het wilt? Dan is er goed nieuws! Er is namelijk een nieuw accessoires pakket verschenen voor De Sims 4 met de naam “Coole keuken accessoires”. Met dit accessoires pakket is het nu wel mogelijk om je keuken zo in te richten en te stylen zoals je dat zelf wilt voor je Sims. En om het allemaal nog beter te maken is er vanaf nu ook een ijsjes machine!

Dit accessoires pakket is onlangs gereleased door de ontwikkelaars achter De Sims 4. Dit pakket zorgt er voor dat je meer spullen en prularia voor je keuken hebt om hem op te pimpen of hem aan te passen aan jouw smaak. Zo zijn er meerdere nieuwe keukenkastjes en aanrechten om te gebruiken. Maar denk ook aan nieuwe roestvrijstalen apparaten tot melk glazen en pannen die je kunt neer zetten, om de keuken net die ene Touch te geven van een echte keuken. Naast nieuwe accessoires zijn er ook nieuwe kapsels en nieuw kleren toegevoegd aan het spel. Natuurlijk gestyled zodat je keuken prins of prinses in style zijn magnetron maaltijd kan opwarmen!

Er is nu ook een ijsmachine waarmee je Sims verschillende soorten ijsjes kan maken. Er zijn meer dan 30 smaken waaruit je sims kan kiezen. Dit zijn toch wel de meest verrassende smaken die je kan maken.
Drakenadem: Laat zien dat ijs niet persé koud hoeft te zijn! Nou ja, dat is niet helemaal waar. Dit ijs is nog steeds koud, maar ook een klein beetje… heet. Zo heet dat je Sims mond in brand zal lijken te staan. Misschien wel letterlijk.
Peperige Munt: Is het griezeligste smaakje dat je in het Accessoirespakket tegen zult komen. Ja, je leest het goed: griezelig. Zoals de naam al doet vermoeden, is Peperige Munt een smaakje met pit. Sims die hiervan proeven krijgen niet alleen een gemoedstoestand, maar kunnen ook een bezoekje van een verschijning verwachten zo gauw ze hun ijsje achter de kiezen hebben. Boe!
Tweeling Rozen: Is zo vol van smaak, dat je Sims er behoorlijk flirterig van kunnen worden. Nou ja, als ze daar tenminste oud genoeg voor zijn. Kinderen die Tweeling Rozen uitproberen worden daar gewoon blij van. Zo zie je maar weer dat een ijsje er bij iedereen wel in gaat.
Groene Boel: Is een hip smaakje, dat enkel uit “natuurlijke” ingrediënten bestaat. Sims die hiervan smullen, krijgen zin om in het water te relaxen. Planten hebben tenslotte water nodig. Ken je de uitdrukking “Je bent wat je eet”? Dat is hier ook van toepassing, dus kijk uit voor… eh… bladeren.
Van Coole Mokka: Krijgen jouw Sims het zelf niet koud, maar ze kunnen wel andere Sims even af laten koelen. Letterlijk. Na het ijsje op te hebben, kan je Sim een speciale eenmalige interactie gebruiken: Koele Touch. De naam spreekt voor zich. Grote kans dat je sims na het eten van dit ijsje blauw kleurt.

Het Coole Keuken Accessoires pakket is via Origin of via het Sims menu nu te koop voor €9.99 misschien wat duur maar goed bij welk spel is dat tegenwoordig niet ?
Oh ja ondertussen is er voor de Sims 4 eindelijk een vaatwasser beschikbaar gesteld voor iedereen die het spel heeft aangeschaft. Want dat was toch wel een groot gemis.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek