De Sims 4: Get Together binnenkort uit in Nederland

De Sims 4

De nieuwe expansion pack voor de Sims 4 is sinds gisteren in Noord-Amerika uit op de PC en Mac. Met de tweede expansion pack van Electronic Arts Inc. kan je met een groep vrienden in de Sims een club starten en samen avonturen beleven in de geheel nieuwe wereld Windenburg. Met inspiratie van Europese landschappen heeft Winderburg een pittoreske uitstraling met bijvoorbeeld een groene doolhof bij de Von Haunt Estate en oude ruïnes.

De pack komt ook met nieuwe venues waar je met je club espresso’s kan drinken in een café, spelletjes kan doen in de pub of samen kan dansen in een bar, nightclub of lounge. Tijdens het dansen kan je de dancing skill opbouwen, een van de twee nieuwe skills van de expansion. De andere skill is namelijk de DJ skill waarmee je de saaiste feestjes tot een dansvloer kan toveren. Met de dancing skill staat de nieuwe trait “Dancing machine” klaar. Hiermee kunnen sims de hele nacht door dansen met de interactie ‘party time’. Zoals altijd komt de expansion pack met een verzameling aan nieuwe build and buy items voor een nog betere beleving van het spel.

windenburg-in-the-sims-4-get-together

Waar het echt om draait in Get Together is de clubs. Wie eerder de Sims 3 heeft gespeeld weet dat er toen ook al clubs waren waar je bij kon horen, maar in de Sims 4 kan je nu je eigen club starten en je eigen regels opzetten. Met de trait “Leader of the pack” en “Insider” kan je zelf kiezen wat jouw sim betekent voor de club. Wil je als insider bij zo veel mogelijk clubs horen of als leider de beste club van ze allemaal hebben? Als leider kan je bepalen wat de leden wel en niet mogen doen, met welke andere club ze omgaan of juist niet en wat voor interesses de leden moeten hebben.

In Nederland zal deze expansion pack op 10 december uit komen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek