De snelste platinum trophy op Playstation?

playstation-platinum-trophy-troffee

We hebben ze overal, de echte gamers die gaan voor het ene embleempje. Op Xbox gekend als Achievements en op Playstation bekend als Trophies. Ze geven weer hoeveel jij een speel gespeeld hebt en of jij daadwerkelijk het spel hebt uitgespeeld.

Voor de echte trophy-hunters is er nu een game op de Playstation Marketplace gekomen. Dezee game is zo simpel dat het de snelste Platinum trophy is die je kan krijgen. De game heet daarom ook “the world’s fastest platinum trophy game.”

Voor €0,89 cent heb jij deze game in bezit en ben je op weg naar de snelste en bijna gratis platinum troffee in je lijst.\

De Playstation exclusive game zelf is echter simpel, je krijgt een puzzel met 1000 stukjes die jij op moet lossen door middel van elk stukje te schuiven. Er zijn 3 puzzels die jij in de correcte volgorde moet krijgen. De game is zo simpel dat het bij iedere puzzel gebruik maakt van dezelfde oplossing. De oplossingen staan hieronder.

U = Up
L = Left/Links
R = Right/Rechts
D = Down/Beneden

Easy
U U L L D R D L U R U R D D L U R U L L D D R R U L U L D R D L U U R R

Medium
R R U R U L U L L D R D D R R U L U L U L D D D R R U L U L D R D L U U U R R R

Hard
U L U L U L U L D D R D D R R U L U L U L D D D R R U L U L D R D L U U U U R R R R

De game is ondertussen te vinden op de marketplace voor €0,89 cent.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek