De titel van Wreck-it Ralph 2 is bekendgemaakt

Ralph breaks the internet: Wreck-it Ralph 2

Op 30 juni 2016 werd Wreck-it Ralph 2 aangekondigd door Disney en deze week is de titel van de film bekendgemaakt. De titel van de film is Ralph breaks the internet. Zoals de titel al aangeeft, zal het tweede deel zich op het internet focussen.

Het eerste deel van Wreck-it Ralph was een groot succes en legde de focus op videogames. De film bood een grappige blik op de videogames die voor veel van ons onderdeel waren van onze jeugd. Zo kwamen bijvoorbeeld Mario en Sonic aan bod en werd de wereld van de arcade games in de spotlights gezet. Het tweede deel gaat zich echter niet meer op videogames focussen. Dit keer zal het internet op een grappige manier belicht worden door de makers van Wreck-it Ralph 2. Dit is door Disney bekendgemaakt op hun presentatie bij CinemaCon vermeldt The Hollywood Reporter. Op de afbeelding van de film zijn al een aantal iets vervormde namen te zien van bekende websites zoals Google en Amazon.

De regisseur en acteurs

Wreck-it Ralph 2 zal geregisseerd worden door Rich Moore, al bekend van het eerste deel en van Zootopia, en Phil Johnston. Niet alleen Rich Moore zal terugkeren voor het tweede deel. De voice actors zullen ook grotendeels terugkeren waaronder John C. Reilly, Sarah Silverman en Jane Lynch. De première van Wreck-it Ralph 2 is gepland op 9 maart 2018.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek