De toekomst voor Black Desert Online

BDO Valencia Expansion Black Desert

Mensen die Black Desert Online al vanaf launch of headstart spelen zullen nu wel rond de lvl50 softcap zijn en vele zitten al tussen de 55-57 in. Daum Games is gelukkig al redelijk snel met het releasen van nieuwe content, maar wat gaat er nog meer bij komen in de toekomst?

Een aantal dagen geleden heeft Daum Games de eerste expansion voor BDO uitgebracht. Deze expansion heet ‘Mediah‘ en voegt een aantal veranderingen toe, zoals nieuwe gebieden, monsters, steden en dorpjes en meer end-game content zoals grinding spots. Bekijk een video van PvtWiggles op YouTube hier beneden. De video geeft tien tips over deze expansion.

Nu weet je wat Mediah precies is. Maar wat brengt de toekomst? Om te beginnen liggen er vier nieuwe classes in het verschiet. Wanneer deze verschijnen is nog niet bekend. De vier classes zijn Blader, Plum, Ninja en Kunoichi. Blade en Plum zijn de male en female versies van een Samurai-ish class met zwaarden en de Ninja en Kunoichi zijn je male en female versies van je Full-Naruto classes. Bekijk hier beneden de gameplay van een Blader en Kunoichi.

Na Mediah zullen twee grote updates gaan komen, nogmaals zijn de data hier van onbekend. Deze updates zullen daadwerkelijk de ‘Black Desert’ introduceren. De updates zullen nieuwe gebieden, monsters, mounts en veel andere nieuwe gameplay mogelijkheden geven. Je hebt bijvoorbeeld een tent die je moet gebruiken om te schuilen voor zandstormen. Je hebt Dungeons die bepaalde elite monsters zullen brengen naar de game. Bekijk de gameplay trailer van Valencia II hier beneden.

Natuurlijk zijn de expansions en updates die hierboven genoemd zijn in Korea al te spelen en zal het niet lang duren voor dat de updates richting het westen komen. Maar de Koreaanse versie krijgt binnenkort een grote update met nieuwe Awakenings (skills voor classes) van de Witch/Wizard. Ook komt er een grote underwater update. De afbeeldingen kun je hier beneden bekijken.

BDO Naval Siege BDO Pegasus Mount BDO Wizard Awakening

Steparu, iemand die veel voorkennis heeft over BDO en ook trailers uploadt op YouTube heeft voor ons de eerste informatie. Bekijk de informatie hier beneden en laat ons weten wat jij vind!

New Awakening Series
-Ninja Awakening (Multiple Swords 3-5) (Like Zoro of One Piece) (Image Below)
-Kunoichi Awakening (Large Chakram)
-Wizard Awakening (Elemental Orbs Water and Fire)
-Witch Awakening (Elemental Orbs Earth and Lightning)

New Playabe Character / Race Added
-Dark Elf (Image Below)
-Long Sword (It looks like a Great Sword, but my KR friends say Long Blade)
-Sub Weapon (Image not clear) (Magic?)
-Elf Race specialty is movement and offensive playstyle. (I’m thinking Dark Knight Style)

PvE Content
-New Areas Winter
-Snow Areas and More
-Underwater Content
-Underwater Exploring
-Random Life Stuff
-Siege Islands
-New Battleships will be added for Naval War
-Trading Merchant ships to be added
-Giant’s home area and new Snow Area
-Coop content TBA

Horse Stuff
-T9 Added
-New Skills Added
-Offensive Skills Added
-Pegasus added (What?) (No fall damage) (Not flying or limited?)
-Unicorn Team Buffs

Misc Stuff
-Skill Awaken System (Enchanting Changes?)
-Wanted Bounty System
-Something about Baby Elephants (Pet?) Not sure.

Wat vind jij van de updates en nieuwe features van Black Desert Online? Laat het weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek