De toekomst van de Xbox One

Microsoft zal hoogstwaarschijnlijk op de E3 in 2016 een aantal nieuwe hardware producten gaan aankondigen waaronder nieuwe Xbox One consoles (en de PS4K?) en een aantal Streaming Devices. De E3 zal in juni plaats vinden en Microsoft blogger Brad Sams zegt dat het nieuws groots zal zijn.

Sams laat ons in zijn livestream in iedereen geval al één ding weten, de Xbox Mini is een echt iets! Wat dit precies gaat inhouden zullen we bij die tijd gaan horen. Iets wat we hier wel al van weten is dat de nieuwe Xbox die aangekondigd zal worden ongeveer veertig procent kleiner zal zijn dan de huidige Xbox One.

Microsoft Xbox One E3

Stream Boxes

Gedurende de livestream van Sams heeft hij gezegd dat Microsoft blijkbaar bezig is met een nieuw hardware product, een product dat zich in de competitie kan mengen tussen Google’s Chromecast en Amazon’s Fire Stick. Volgens Sams komen er twee verschillende apparaten, eentje voor de super streamers en nog eentje met meer features. Dit zou dan dus inhouden dat het apparaatje voor super streamers en kleine box zal worden waarmee je andere mensen kunt laten meegenieten en dat de grote Stream Box de mogelijkheid bied op daadwerkelijk games te spelen vanuit de Windows Store of dergelijken.

Xbox Stream Box

Samenhang tussen Xbox en PC

Microsoft zal door blijven gaan met het Xbox multi-platform idee, dit zou bijvoorbeeld inhouden dat Microsoft gaat streven om een Xbox Interface richting PC te brengen voor de mensen die hier behoefte aan hebben. Bronnen van Kotaku laten weten dat dit ”Project Helix” genoemd wordt. Dit zal ook gaan inhouden dat alle Xbox One exclusieve games in het vervolg ook voor de PC uit zullen komen.

Dit is natuurlijk nog niet allemaal confirmed en we zullen tot E3 moeten wachten om erachter te gaan komen, wat denk jij dat Xbox en Microsoft qua hardware gaan aankondigen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek