Dead Rising 1 en 2 Remaster screenshots

Dead Rising

Playstation 4 bezitters mogen aan de slag gaan met Dead Rising 1 en 2, althans, wanneer deze eindelijk verschijnen. Er is nog geen release datum genoemd door Capcom en voor deze screenshots moesten we het doen met de regel: “Dead Rising remasters voor PS4 komen er aan.” Maar nu hebben we eindelijk wat kijkvoer!

Zoals gezegd was er vooraf nog niets bekend omtrent de remasters, behalve dat ze verschenen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Er is nog altijd geen release datum gegeven door Capcom, maar ze hebben afgelopen week gemeld dat er “soon” meer informatie zal volgen. In de lijst staat dat de remaster in een bundel van drie verkrijgbaar is, of ze ook los verkrijgbaar zijn valt nog maar te zien.

De remaster van het eerste deel wordt uitgevoerd door QLOC. Dit zijn de knappe koppen die er ook voor gezorgd hebben dat er een remaster van Devil May Cry 4 is ontstaan. Het tweede deel + Off the Record wordt verzorgd door Mercenary Technologies, zij waren verantwoordelijk voor de remaster van God of War III op de Playstation 4.

Aanschouw hier een aantal mooie screenshots van het eerste deel:

En natuurlijk ook van het tweede deel:

Tot slot, Off the Record:

 

Of de remasters nog voor het vierde deel gaan verschijnen is nog maar de vraag, maar hopelijk wel. Helaas voor de Playstation 4 bezitters, zal de Dead Rising 4 niet worden uitgebracht voor de console van Sony, maar wel voor PC en Xbox One in december. Wij hopen in ieder geval dat je nog genoeg Zombrex in huis hebt om het tot die tijd te overleven.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek