Dead Rising 4 verschijnt volgende maand op PC

Dead Rising 4

Dead Rising 4 was al verkrijgbaar voor de Xbox One, maar de horde zombies zal vanaf volgende maand ook de PC gaan infecteren. Wereldwijd zal de game digitaal verkrijgbaar worden via Steam en in Europa zal er ook een retail versie verkrijgbaar zijn. 

Om de PC en Steam release van Dead Rising 4 te vieren kan je de game via Steam pre-orderen. Deze pre-order zorgt voor 20% korting op de game. Zodra de game uit is zal de korting verdwijnen en betaal je de volle mep, oftewel €59,99. Pre-orders zullen ook de X-Fists Exo Suit Weapon gratis er bij krijgen.

Bekijk hier beneden de hilarische Steam trailer die gebruik maakt van enkele termen die vaak geassocieerd worden met grafische elementen in een video game, maar dan net iets anders verwoord en geïnterpreteerd.

Om de game op de PC te kunnen spelen wordt er wel het een en ander vereist. Zie beneden links wat je minimaal in je systeemkast moet hebben om de game te kunnen spelen en rechts wat er aangeraden wordt voor de beste gameplay ervaring.

PC specificaties

Dead Rising 4 minimum system requirements Dead Rising 4 recommended system requirements
CPU: Intel i5-2400 / AMD FX 6300 CPU: Intel i7-3770 / AMD FX 8350
RAM: 6GB RAM: 8GB
GPU: GTX 760 (2 GB) / HD 7850 (2 GB) GPU: GTX 970 (4 GB) / R9 290 (4 GB)
DX: DirectX 11 DX: DirectX 11
OS: Windows 10 OS: Windows 10
Storage: 50GB Storage: 50GB

Wij hebben de game al gespeeld op de Xbox One. Je kunt in onze review lezen wat wij van de game vonden.

Dead Rising 4 verschijnt op 14 maart voor PC via Steam. Wij Europeanse bofkonten kunnen zelfs een retail versie van de game aanschaffen. Tot 14 maart kun je de game via Steam pre-orderen voor extra in-game goodies en maar liefst 20% korting.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek