Deadpool 2, Avatar en X-Men krijgen release datum. Kingsman krijgt trailer

Deadpool 2 X-Men Kingsman Avatar

Groots nieuws voor filmliefhebbers. Beide Deadpool 2 en X-Men krijgen een release datum. Buiten dat krijgt Avatar maar liefst vier sequels en ook dezen krijgen allemaal een datum!

Beginnende met de superhelden en mutanten; Deadpool 2 zal 1 juni 2018 verschijnen met X-Men: Dark Phoenix opvolgend op 2 november 2018. Marvel brengt ons ook nog The New Mutants, deze zal op 13 april 2018 verschijnen. Van de X-Men film is nog geen trailer maar Deadpool 2 kreeg wel al een korte teaser/skit.

Er zijn nog vier datums die jij in je agenda op mag gaan schrijven. James Cameron’s Avatar krijgt vier sequels op; 18 december 2020, 17 december 2021, 20 december 2024 en 19 december 2025. Alle films worden en werden op hetzelfde tijdstip gefilmd en zijn nu flink in productiemode. De officiële Facebook Pagina bevestigde dit.

Avatar 2 zal het aspect van familiegevoel onder de loep nemen. De sequel speelt zich acht jaar af na het eerste deel. In dit deel zal Jake een familie hebben De wereld zal ook velen malen groter zijn dan de eerste.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, hebben we nog één laatste verrassing voor jullie in petto. Kingsman: The Golden Circle krijgt een daadwerkelijke trailer vol met explosies, over de top actie en technologie en Halle Berry!

Deze sequel op de 2014 actie film zal het ‘actie’ nog velen malen verder brengen. De eerste film stond bekend om de over-de-top spionnenactie maar dit deel brengt ons dit nog net iets meer! Kingsman: The Golden Circle verschijnt 29 september 2017.

Wat vind jij van al dit spannende Film nieuws? Laat ons weten wat jij vind in de reactie hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek