Deadpool, de meest gedownloade film van 2016

Deadpool uTorrent 2016 Gedownload

Volgens TorrentFreak heeft de R-rated top-film Deadpool de nummer één plek behaald op de meest illegaal gedownloade film van 2016 via uTorrent of BitTorrent. Natuurlijk staan er nog meer titels in een lijstje geduwd, bekijk deze hier!

De film kwam in februari afgelopen jaar uit. Met een wereldwijde box office van 783 miljoen stond de film hoog in de lijsten. Vanwege het succes is er ook al snel een sequel aangekondigd die hopelijk snel zal verschijnen. Piraten hebben dus flink liggen downloaden, maar niet alleen Deadpool bereikte natuurlijk deze lijst.

Deadpool Gedownloade Film uTorrent

Films van Marvel, DC en andere fantasie of superhelden waren ook in een geheel het meest gedownload afgelopen jaar. Dit is natuurlijk ook omdat de file-sharers meestal hun prioriteit leggen op ”geeky” films. TorrentFreak heeft een lijst gemaakt met de top tien meest gedownloade films. In deze lijst zie je bijvoorbeeld Captain America: Civil War. Maar ook staat Finding Dory (sequel op Finding Nemo) staat in deze lijst, gek genoeg! Bekijk hem hier beneden.

Most Pirated Movies on BitTorrent in 2016:

  1. Deadpool
  2. Batman v Superman: Dawn of Justice
  3. Captain America: Civil War
  4. Star Wars: The Force Awakens
  5. X-Men Apocalypse
  6. Warcraft
  7. Independence Day: Resurgence
  8. Suicide Squad
  9. Finding Dory
  10. The Revenant

Suicide Squad Deadpool uTorrent

Zelfs een nieuwe filmtitel die dit jaar begon, Warcraft, behaalde de top tien. Dit natuurlijk omdat er miljoenen fans van de World of Warcraft game zijn, maar toch is het wel een verrassing. Een film als Suicide Squad of Star Wars werd tijdens debuut ook veel gedeeld op Facebook en dit zijn natuurlijk de minder verrassende titels in zo’n lijst juist omdat ze zo hyped waren.

Wat was jouw favoriete film van 2016? Eentje uit deze lijst of juist weer totaal iets anders? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek