Deadpool naar Marvel’s VR game

deadpool marvel powers

Deadpool zal een speelbare personage worden in Marvel Powers United VR. De VR game is in ontwikkeling voor de Oculus Rift en staat gepland voor een release in 2018. De first-person Marvel VR game draait helemaal om het spelen met de verschillende krachten van personages uit het Marvel universum.

Deadpool voegt zich toe bij de onlangs drie bekende personages die speelbaar zijn in de game. Dit zijn Rocket Raccoon, Hulk en Captain Marvel. Er is daarnaast ook een nieuwe trailer opgedoken waarin we Deadpool even in actie kunnen zien:

Zo als je kunt zien in de trailer doet de anti-held hier wat hij het beste doet, namelijk grappen maken en moorden plegen. Je ziet hem met de beentjes omhoog achter zijn bureau zitten met wat wapens op tafel waar notitie blaadjes aan hangen. Met zijn messen hak je de vijanden door midden, maar je kunt ook je pistolen gebruiken om je vijanden van een afstandje uit te schakelen. Uiteraard gaat dit allemaal gepaard met zeer passelijke one-liners.

Heb je de eerste trailer gemist van de game? Bekijk hem dan hier beneden even:

Marvel Powers United VR verschijnt ergens in 2018 exclusief voor Oculus Rift.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek