Death Note krijgt Netflix film, Assassin´s Creed krijgt serie

Death Note Assassin's Creed

Death Note is één van de meest populaire korte anime series, buiten de manga en anime heeft de serie ook al een Japanse live-action film. Netflix heeft hier inspiratie aan opgedaan en besloten er zelf een film op te baseren. Assassin’s Creed krijgt ook een televisie serie, dit is officieel bekendgemaakt door Aymar Azaizia.

De eerste trailer voor Netflix’s Death Note staat al online, deze kan je hier beneden bekijken. De film zal vanaf 25 augustus 2017 worden aangeboden via de stream-dienst. De film is directed door Adam Wingard, bekend van You’re Next, The Guest en Blair Witch. 

Warner begon wat jaartjes geleden aan de film en heeft de productie uiteindelijk overgedragen naar Netflix toe. Er komen verschillende soorten reacties uit het feit dat er een film uit zal komen van de anime. Velen zijn sceptisch, maar hey, we zullen zien! Netflix is de laatste tijd veel goede content aan ‘t uitbrengen, misschien verrast het jullie nog!

In ander nieuws; Assassin’s Creed krijgt een tv-serie! Ubisoft maakte dit eerder vannacht bekend. Ze zijn momenteel nog flink bezig aan de serie. Er is verder weinig tot geen informatie over de serie, de reveal was eigenlijk al een verrassing op zich. Er waren al een tijdje geruchten dat Netflix bezig zou zijn aan een film of serie van de franchise, maar dit is tot de dag van vandaag nog niet bekendgemaakt. Wat we wel al weten is dat Ubisoft zich er zelf mee bemoeit, wat waarschijnlijk wel goed is. Het volledige artikel is hier te lezen.

Assassin's Creed Death Note

Eerder vorig jaar kwam er een film uit van de Assassin’s Creed franchise, deze viel helaas niet al te goed bij het bekende publiek. Wat opviel was dat mensen die de gamereeks verder niet kenden, of niet goed kenden, het wel een toffe film vonden. Reviews liepen van tussen de 5 en de 8. Laten we hopen dat de serie wat meer op de games zal lijken, aangezien die verhaallijnen de meeste mensen wel beviel!

Ben jij ook benieuwd naar Death Note en/of Assassin’s Creed? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek