Nieuwe Death Note Live Action sneak peek

Death Note L

Een nieuwe dertig seconden durende sneak peek voor de Death Note sequel: Light Up The New World is hier! De film komt eind 2016 en speelt zich af tien jaar na de L vs Kira battle. De wereld staat op zijn kop als zes verschillende Death Note Volumes verschijnen. Bekijk waar deze Live Action film precies over gaat!

De film zal in Japan op 29 oktober 2016 verschijnen en is de sequel op Death Note 2: The Last Name (2006). Je kunt de korte sneak peek hier beneden bekijken.

Dit ziet er grafisch en kwalitatief al direct een stuk beter uit dan de live action film van 2006, alhoewel die er ook niet geweldig slecht uit zag! Dit zijn de acteurs die al bekend zijn en een rol gaan spelen in de nieuwe film:

  • Sosuke Ikematsu als Ryūzaki
  • Erika Toda als Misa Amane
  • Nakamura Shidō II als Ryuk (De stem)

Death Note Live Action

Death Note is niet de enige live action film die rond deze tijd uit komt. Er word gespeculeerd over een Pokémon Live Action Movie, maar hier is verder nog geen concrete informatie over. Attack on Titan heeft wel al twee live action films waarvan de tweede vorig jaar in oktober uitkwam. Deze films werden door velen sceptisch beoordeeld maar er waren genoeg mensen die ervan genoten, beslis zelf wat jij vind!

Wil jij nu de twee eerste delen van Death Note Live Action kijken? Dat kan! Beiden delen staan op YouTube:

Wat vind jij van de films, kijk je liever de anime? Natuurlijk kunnen Live Action films van een cartoon of anime niet iedereen bevallen, maar laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek