Death Squared komt op 13 juli naar Nintendo Switch

SMG Studio heeft aangekondigd dat Death Squared op 13 juli naar Nintendo Switch komt, met nieuwe Switch-exclusieve content.

Death Squared is een coöperatieve puzzelspel waar spelers een team van robots door een verraderlijke wetenschapsfaciliteit leiden, waar gevaar om elke hoek schuilt. Om een ​​weg te vinden door dit moorddadige doolhof en te ontsnappen aan de veiligheid, moeten de spelers hun communicatievaardigheden opheffen en puzzels oplossen door middel van een proces van trial and error, omdat het spel continue nieuwe regels en mechanica op maat voor teamwerk invoert.

Elke robot moet het aan hun respectievelijke kleurcode waypoint volgen, voorbij dodelijke apparaten zoals spikes, lasers en andere valse vallen. Terwijl één verkeerde beweging de dood voor het hele team kan veroorzaken, zal elke speler moeten overleven om te vorderen, met elke misstap komt er nieuwe kennis en een onmiddellijke respons van de game om die informatie te gebruiken.

KENMERKEN:

  • 1 of 2 Speler Teamwork Story Mode met 80 uitdagende levels
  • 2 of 4 speler Party / Chaos / Family Mode met 40 krankzinnige levels
  • 10 + uur van puzzelende co-op gameplay
  • Ontgrendelbare kluis inhoud
  • Nieuwe Nintendo Switch-exclusieve puzzels

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek