Death Stranding Launch Trailer zit bomvol actie

In tegenstelling tot zo goed als alle voorgaande Death Stranding trailers verschijnt er dit maal een trailer met veel meer actie. De launch trailer voor de game verschijnt iets meer dan een week vóór release en is ongeveer acht minuten lang.

De launch trailer van Death Stranding is in tegenstelling tot voorgaande beelden iets meer vrijgevig. We zien duidelijke acties, confrontaties en misschien wel een hoop mysterieuze gebeurtenissen. Meer onbeantwoorde vragen, maar het lijkt er op dat Kojima met deze trailer alle zwevers over de lijnt wilt trekken met een laatste genadeklap.

Het wachten duurt niet meer lang voordat de hele wereld eindelijk de vreemde creatie van Hideo Kojima mag gaan ervaren. Een nieuw soort genre als we de geweldenaar mogen geloven, maar dat moet eerst blijken natuurlijk. Kijk jij na het zien van deze trailer nog meer uit naar de game? Wij wel!

Death Stranding verschijnt 8 november exclusief voor Playstation 4. Volgend jaar in de zomer verschijnt de game ook op PC. Onze review lees je vanaf 1 november 2019 op onze website. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek