Death Stranding Panel op PSX dit weekend

Death Stranding

Death Stranding, de mysterieuze game van Hideo Kojima, zal een panel hebben op Playstation Experience dit weekend. Dit maakte Sony bekend via een blogpost. Het panel zal bestaan uit Hideo Kojima en een aantal special guests, die ons meer zullen vertellen over Death Stranding. Hopelijk gaat er wat meer duidelijkheid komen over de game!

Death Stranding is misschien wel een van de meest besproken games van afgelopen E3. Dit is op zich interessant omdat er nog helemaal niks over de game bekend is. Kojima kwam tijdens de Playstation conferentie het podium op en liet een eerste trailer zien. Deze trailer zorgde echter voor meer verwarring dan duidelijkheid. Sinds de E3 zijn er al meerdere theorieën over de trailer naar buiten gekomen. Een daarvan besprak het idee dat Kojima kritiek leverde op Konami met de Death Stranding trailer. Naast enkele theorieën is er nog vrij weinig bekend over de game.

Playstation Experience

Dit weekend op de Playstation Experience zal Death Stranding besproken worden. Hopelijk zal Kojima binnen dit panel meer bekend gaan maken over de game. De belangrijkste vragen die we beantwoord willen zien zijn natuurlijk waar de game over gaat en hoe de gameplay eruit zal zien. Verwacht wordt dat op de E3 in 2017 de game zijn eerste release trailer zal laten zien. Maar het zou ook maar zo kunnen dat deze game nog jaren in ontwikkeling zal zijn.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek