Death Stranding Tokyo Game Show 2018 Trailer

Hideo Kojima is weer present tijdens Tokyo Game Show 2018 en hij toont dit jaar een gloednieuwe trailer met een nieuwe personage die niet onbekend is voor Hideo of de gaming industrie. Niemand minder dan Troy Baker heeft een rol te pakken in Death Stranding.

Troy Baker staat bekend om zijn karakter in The Last of Us, waar hij de rol van Joel op zich neemt. Ook speelde hij in Bioshock Infinite en Batman: Arkham Night. Baker’s Karakter in Death Stranding is een mysterieuze vijand die middels zijn gouden masker een soort wezen oproept waar Norman Reedes’ karakter het tegen moet opnemen. Bekijk hier beneden de gloednieuwe Tokyo Game Show 2018 Trailer:

Death Stranding blijft een groot mysterie en het wordt er met de trailer niet veel duidelijker op. De game is in ontwikkeling sinds 2015, vlak nadat Hideo Kojima en Konami uit elkaar zijn gegaan. Na de aankondiging van de game zijn er verschillende vreemde trailer verschenen waarvan een enkele een aantal nieuwe personages onthulde.

De game heeft nog geen release date. Het blijft nog maar de vraag of de game daadwerkelijk nog het daglicht gaat zien op de huidige generatie Playstation.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek