Death Stranding zal niet op de E3 te zien zijn

Death Stranding

Er zal tijdens de E3 van 2017 geen nieuwe informatie over Death Stranding gerevealed worden. Dit laat Hideo Kojima weten via een tweet. De game is nog volop in development en daarom wil Kojima zich niet laten afleiden door een E3 presentatie.

Vorig jaar werden velen van ons weggeblazen tijdens de Sony Press Conference op de E3. Kojima kwam ons namelijk zijn nieuwe project laten zien, genaamd Death Stranding. De eerste video van de game zat vol met mysterie en heeft de nodige theorieën opgeleverd. We zijn nu een jaar verder en hebben zo nu en dan wat meer informatie gekregen over het project. Het is echter al een tijdje wat stiller rondom het project, maar hier kon verandering in komen tijdens de E3 van dit jaar. Jammer genoeg heeft Kojima laten weten dat Death Stranding dit jaar de E3 niet zal bezoeken. Ze zijn volop bezig met de development en hebben daarom geen tijd voor een E3 presentatie.

Naast het bericht dat ze de E3 niet gaan bezoeken bevat de tweet nog wel wat extra informatie. En ook deze nieuwe informatie wordt in de stijl van Kojima gegeven. Het betreft namelijk het bijgevoegde plaatje, die ons een spinnenweb laat zien met het woord bridges eronder. Wat de afbeelding betekent is weer een nieuw mysterie en daar kan weer volop over gespeculeerd worden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek