Deathclaws zijn om te knuffelen

Deathclaw Fallout 4

Gamingheads.com heeft gisteren een nieuw product toegevoegd aan hun webwinkel, namelijk de Deathclaw plush. Het meest verschrikkelijke en angstaanjagende monster uit de Fallout serie is nu schattig en lekker zacht. Ga jij er een in huis halen om deze in de kast te zetten naast de Pip-Boy?

De angstaanjagende Deathclaw is omgetoverd tot een schattig knuffelbeestje die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een pasgeboren baby. Ik had namelijk graag het volgende kunnen zeggen op 10 jarige leeftijd wanneer een klasgenootje aan mij vroeg op de nationale ‘breng je knuffel mee naar school-dag’: “Wat is dat voor een vreemde hond?”. “Dat is geen hond. Dat is een Deathclaw uit fallout!”…

Maar nee hoor. Het enige wat ik nu kan zeggen is: “Dit is Tuttel.. Het is een nijlpaard zonder oogleden, veel te veel hechtingen en veel te weinig vulling.”. Dus wil jij jouw pasgeboren baby een groot plezier doen over een aantal jaar wanneer hij of zij een knuffel mee naar school mag nemen? Koop dan de plush.

Productbeschrijving

“It is said that no creature found in the Wasteland is as dangerous as the Deathclaw. With razor-sharp claws, the Deathclaw rips its prey apart in no time (i.e. it’s scary). Featuring high quality materials, Gaming Heads is excited to introduce the much more friendly (some may even say cuddly) Deathclaw plush from our Fallout® range. The plush also comes with an internal skeleton that allows different posing.”

De knuffel is ongeveer 30 cm bij 30cm als je de armen meetelt, die spreiden zich namelijk best ver uit. Benieuwd naar het beestje? Bekijk hier dan de Deathclaw!

Deathclaw Plush

Het knuffeltje is vanaf nu te bestellen voor 20 dollar exclusief verzendkosten. Ga jij er eentje bestellen? Laat in een reactie achter wat je van dit schattige beestje vind!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek