December game releases

december game releases

De laatste maand van het jaar is weer ingegaan! December betekent voor de normale mens gourmetten, lootjes trekken, vingers verfikken tijdens vuurwerk afsteken en een hoop andere sociale gelegenheden. Voor ons gamers betekent het echter nog een ander ding: games, games, games!

December is niet alleen een maand van geven; neen, het is ook een maand van krijgen. Games, welteverstaan – van Sinterklaas of van de Kerstman (of van je ouders/partner/familie, als je niet in de Sint of de Kerstman gelooft). Maar naar welke games vraag je deze maand? Bekijk de nieuwste releases in dit lijstje!

Week 1 (01 t/m 11 december)

Super Mario Maker for 3DS
3DS

Ga je ergens komende maanden nog skieen in de Alpen en ben je bang dat de verveling toeslaat op de achterbank van de Volvo van je ouders? Wees dan niet getreurd, want Super Mario Maker dé WiiU hit van vorig jaar, verschijnt 2 december voor de 3DS.

The Last Guardian
PS4

Ein-de-lijk kunnen we aan de slag met de “vergeten” titel van Sony: The Last Guardian. Je ontmoet hybridebeest Trico en gaat samen het avontuur met hem aan.

Dead Rising 4
Xbox One, PC

Kruip terug in de huid van fotograaf Frank West en bereid je voor op wederom een tijdje hersenloos zombies knallen. De game verschijnt 6 december en bevindt zich in de kerstige sferen.

Ook nog deze week
Lara Croft GO (PS4, PSvita, PC)
Ultimate Marvel vs Capcom 3 (PS4)
Heeeel veeeel Oculus Rift titels

Week 2 (12 t/m 18 december)

Bastion
Xbox One

Deze al ruim vijf jaar oude actie RPG verschijnt 12 december eindelijk voor de Xbox One. Bastion was een groot succes op PC en werd goed ontvangen wegens de uitdagende gameplay en prachtige soundtrack.

Ook nog deze week
Stardew Valley (PS4)
Guilty Gear Xrd: Revelator (PC)

Week 3 + 4 (19 t/m 31 december)

The Walking Dead: A New Frontier
PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Een nieuwe episode van seizoen 3 verschijnt 20 december. Je kunt hem dus nog last-minute vragen voor kerst!

Ook nog deze week
Don Bradman Cricket 17 (PS4, Xbox One)

Dat waren de laatste releases van 2016! Welke games van afgelopen jaar krijg jij vanavond met Sinterklaas, of over drie weken met kerst? Laat het ons weten in de comments!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek