Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Dell introduceert ‘s werelds eerste 8k monitor

dell-up3218k

De CES is in volle gang en dat merk je meteen. Zo introduceert Razer een laptop met drie beeldschermen, Samsung nieuwe smartphones in de A serie, een nieuwe QLED TV en zo zijn er nog een hele hoop ontwikkelingen. Maar deze hadden wij niet verwacht!

Dell kondigt ‘s werelds eerste 8k monitor aan tijdens CES 2017. Terwijl je nog steeds aan het sparen bent voor je 4k monitor gaat de technologie ook gewoon lekker verder.

De Dell UP3218K-monitor is 31,5 inch en beschikt over 7680 x 4320 pixels. Dit zijn 33,2 miljoen pixels in totaal en ongeveer 280 pixels per inch. Daarmee is dit beeldscherm het scherpst van scherpst. Zo scherp dat je bijna je foto’s er mee kunt bijsnijden zonder de ‘bijsnijden’ functie te gebruiken.

Helaas voor ons en misschien ook wel een opluchting voor de meeste is dat het beeld schermpje van Dell niet zo scherp is in prijs als dat het beeld is. Zodra de verkoop van start gaat zal het schermpje voor ongeveer 5000 dollar de markt op gaan. Toch maar even blijven focussen op die 4k-monitor dus.

De 8k monitor van Dell zal naar verwachting tegen eind maart verkrijgbaar zijn. Het is heel voornamelijk dat er snel meerdere fabrikanten met 8k-schermen komen opdagen aangezien Dell de beeldpanelen niet zelf fabriceert maar inkoopt. Of de concurrent onder de 5000 dollar gaat zitten valt nog maar te zien.

Gerelateerde berichten

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek