Demon’s Souls gaat offline in februari 2018

demon's souls

Sony Interactive Entertainment (SIE) Japan heeft laten weten dat de online functionaliteiten voor Demon’s Souls worden gekapt vanaf 28 februari 2018. De game verscheen in 2009 voor de Playstation 3 en zal na ruim negen jaar alleen nog maar in singleplayer te spelen zijn.

Vanaf 28 februari hebben spelers niet meer de mogelijkheid om de volgende features uit de game te benutten:

 

  • Online multiplayer (co-op en invasions)
  • Tip vensters schrijven, of lezen
  • Death replays
  • Wandering phantoms
  • In-game ranks benaderen

Atlus, de studio die verantwoordelijk is voor de servers in Noord-Amerika en Europa heeft ook bevestigd dat de diensten in het Westen ook worden uitgeschakeld.

Demon’s Souls fans hebben nog enkele maanden om te genieten van de multiplayer in deze game. Ben jij één van deze spelers? Zorg dan dat je voor 28 februari nog wat plezier kunt halen uit deze online mode voordat het voorgoed voorbij is. Speelde jij deze game nog op de Playstation 3 de laatste tijd? Laat ons dan weten waar jij naar toe verhuist zodra de servers sluiten in februari.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek