Derde generatie Pokémon onderweg naar Pokémon GO?

Pokémon GO, de eendagsvlieg van de zomer in 2016. Die-hard fans spelen de game misschien nog steeds, maar het lijkt er op dat Niantic de hoop nog niet verloren heeft. Een recente lek bevestigd de komst van derde generatie Pokémon.

De tweede generatie is nog niet zo heel erg lang beschikbaar in Pokémon GO, maar het lijkt er op dat we voor het einde van deze maand al aan de slag mogen met een (select) aantal aan gen 3 Pokémon. Onderstaande afbeelding laat een aantal Ghost-type Pokémon zien uit de derde generatie. Deze zouden dus worden toegevoegd zodra het Halloween event begint in de AR smartphone game.

halloween go

Buiten deze afbeelding bevatte de lek ook nog een aantal geluiden waaronder de geluiden van Pokémon tot en met nummer #386. Nummer 286 is Deoxys, de laatste Pokémon in Gen 3. Verder bevatte de lek Halloween muziek waaronder de spookachtige Lavender Town soundtrack uit de RPG. Een Gen 3 badge werd ook gevonden in de data-mine.

De nieuwe Pokémon in de afbeelding zijn Duskull, Dusclops, Shuppet, Banette, en Sableye. Stuk voor stuk zijn dit Ghost-type Pokémon. Het zou dus niet zo vreemd zijn als deze worden toegevoegd in de komende update. De vraag blijft alleen of het blijft bij deze paar Pokémon of dat er ook meerdere uit de derde generatie wordt toegevoegd. Bij de tweede generatie zagen we dat ze werden toegevoegd in bepaalde stages. Aangezien het nog niet zo lang geleden is sinds dit is gebeurd zien we bij deze derde generatie mogelijk hetzelfde.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek