DesktopParadise voegt samen met intheGame

Afgelopen week is er veel gebeurd binnen intheGame, niet alleen op basis van website en forum ontwikkelingen hebben wij vooruitgang geboekt. Ook zijn wij benaderd door een kleine community welke interesse getoond heeft om met onze community samen te voegen. Deze community heeft een lange tijd de naam DesktopParadise gedragen en de leden zijn allemaal goede vrienden van elkaar, ook in het echte leven.

Via het forum werden wij benaderd of er mogelijkheden en interesses waren voor een samenvoeging met de intheGame community, hierop heeft vrij vlot een korte introductie gesprek plaatsgevonden op onze Teamspeak server en was de klik die zeker niet onbelangrijk is aanwezig tussen beide, Schnitzel en ik.
Het gaat hier om een kleine 15 à 20 leden die per direct in onze community zijn gekomen om actief met ons mee te spelen om zo een nog grotere community te worden, we zijn al de grootste community in de Benelux maar ons einddoel is nog altijd niet in zicht. De meeste van deze spelers hebben zich al volgens onze wegen geregistreerd en zijn al actief op onze Teamspeak aanwezig.

Aangezien de meeste van deze spelers hardcore Battlefield 4 spelers zijn hebben wij als community hierop geanticipeerd en een nieuwe Battlefield 4 server actief gezet welke draait op Ranked modes, natuurlijk met een balans plugin. Het gaat hier om een 48 slots server die voorheen beter bekend was als de Battlefield Hardline server die merendeels van de week leeg stond. Hopelijk gaat met deze verandering ook voor deze server het licht aan het einde van de tunnel schijnen.


Schnitzel verteld..

“Mijn naam is Bas, ben 21 jaar en mijn gamenaam is Schnitzel. Ik ben de oprichter van de DesktopParadise community, wij zijn hiermee begonnen met een groep vrienden die graag willen gamen en ook op LAN gebied actief zijn. De games zoals Battlefield en Call of Duty worden graag gespeeld maar ook early access games zijn actief aanwezig!

Ik kwam op het idee om DP en iTG samen te voegen en bij de overgang van IntheGame nieuwssite naar community, dat leek mij dat het perfecte moment om Helldon daarop aan te spreken. Ik heb mijn plannen voorgelegd en zij zijn gaan kijken wat de mogelijkheden waren en wat wij voor elkaar te bieden hadden.
Wij zijn bij de intheGame community met open armen ontvangen en het is van boven tot onder ”Tip Top” in orde geregeld! De overstap is natuurlijk voor iedereen even wennen, zowel bij bestaande leden als bij de nieuwe leden. Tot nu toe gaat alles perfect en vinden onze leden ook hun plekje binnen de community.

Kom vooral een praatje maken met de jongens op Teamspeak!
Ik heb er vooral zin in!

Groetjes Schnitzel”

Wij willen alle nieuwkomers, SchnitzelRoyaldenInGen10TopDarkShadowxl3lackkikxRoyalclubSjappieTakeItInTheFace en diegene die zich nog moeten aanmelden van harte welkom heten binnen de intheGame community. Ze zullen merken dat zij snel opgenomen gaan worden binnen de groep leden die dagelijks de games spelen waaraan ook zij deelnemen.

intheGame,
It’s all in the Game!

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek