Destiny 2 aangekondigd

Destiny 2 is zojuist door Bungie aangekondigd via Twitter. De afbeelding die werd gepost lijkt heel erg veel op de gelekte afbeeldingen van afgelopen week.

Enkele minuten geleden maakte Bungie doormiddel van hun twitteraccount Destiny The Game de aankondiging van Destiny 2. In volgende tweet van Destiny The Game zien we de aankondiging.

Afgelopen week werd er al het een en ander gelekt voor het gevolg van de succesvolle game Destiny (zie ons laatste bericht). En nu lijkt het erop dat deze dus echt er aan zit te komen.

We verwachten binnenkort voor jullie van meer informatie te kunnen voorzien

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek