Destiny 2 Clan Features niet beschikbaar

Destiny 2 Hunter

Bungie’s laatste meesterwerk is vannacht live gegaan, natuurlijk heb ik het dan over Destiny 2. Van te voren konden Guardians al een clan aanmaken op de site van Bungie. De clan bestaat maar momenteel kan je nog geen acties ondernemen in-game betreft je clan.

Bungie heeft informatie over de Clan Features verschaft via Twitter. Het ging om het feit dat de opties voor de clan nog niet beschikbaar zijn in-game. Dit heeft te maken dat spelers de storyline zelf meemaken. Zo wordt er voorkomen dat men razendsnel door het verhaallijn heen blaast. Ook hebben zij de clan opties nog niet beschikbaar gemaakt om overbelasting van de game te voorkomen.

Destiny 2’s Clan Features is wel beschikbaar vanaf de website van Bungie. Hier kun je een clan creëren, een embleem zetten, banner veranderen en ga zo maar verder.

Wij hebben natuurlijk ook een clan voor intheGame aangemaakt en die kun HIER vinden! (waarschijnlijk moet je eerst inloggen om de clan te kunnen zien. Iedereen die het spel kan spelen heeft ook een Bungie account. Misschien moet je je account wel eerst linken met je gamertag of PSN-iD).

Wat ook nog niet beschikbaar is, is de raid. Deze zal beschikbaar zijn op 13 september. De eerste Trials of Osiris zal live gaan op 15 september. Mensen die nu al ver genoeg zijn in de game kunnen de Nightfall strikes al uitproberen. Deze zijn zoals in Destiny 1 een stuk moeilijker maar geven de kans op betere loot.

Bungie heeft zelf nog wat berichten gepost op het moment dat de servers live gingen. Bungie’s senior techneut Nate Hawbaker heeft op Twitter een afbeelding gedeeld waarop te zien is dat de servers van Destiny 2 live gaan.

De servers van Destiny 2 zijn voor veel landen dan ook eerder live gegaan. Dit heeft Bungie met een reden gedaan om zo opstoppingen en wachttijden te voorkomen. Er waren wel een paar login issues om 00:00 het ‘snachts maar veel minder als bij Destiny 1.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek