Destiny 2 Curse of Osiris DLC voegt veel toe

Bungie komt met verdere details over de aankomende Destiny 2 DLC: Curse of Osiris. Hier boven kan je sowieso al de tweede reveal livestream bekijken! De DLC verschijnt op 5 december voor alle platformen. 

Afgelopen week zagen we Jack Queen King 3, de nieuwe handcannon. Deze cannon krijg je door het spelen van post-campaign quests. Er zullen nog meer wapens op deze manier unlockbaar zijn. Je kan ook items unlocken door het spelen van strikes, heroic adventures, crucible matches en public events. Deze heroic adventures zijn een nieuwe toevoeging in Destiny 2. Zodra er meer informatie verschijnt over Curse of Osiris, kan je dit bij ons teruglezen.

In de expansion gaan spelers voor het allereerst naar een nieuwe planeet: Mercury. Je kan bijvoorbeeld naar de Field of Glass of de Lighthouse, dit zijn beide nieuwe locaties binnen de nieuwe map. Er zullen ook veel throwbacks zijn naar Destiny 1. Dit zal voor fans van de eerste game nog meer nostalgie geven. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de kerk in EDZ en zo zijn er nog een aantal nostalgische gebieden, personen of easter eggs.

Curse of Osiris verschijnt op 5 december voor op de Playstation 4, Xbox One en PC. Ga jij de DLC spelen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek