Destiny 2 dev weet van het probleem

destiny 2 bungie curse of osiris activision

Destiny 2 heeft recent een expansion pack gekregen met de naam Curse of Osiris. Deze uitbreiding heeft veel veranderd en nieuwe dingen toegevoegd aan het spel. Toch is er een wapen dat serieus “broken” is.

Met serieus “broken” bedoel ik natuurlijk: simpelweg te krachtig voor het spel. Het wapen de Prometheus Lens, veroorzaakt veel problemen in Destiny 2. Voornamelijk in de Crucible (het PvP aspect van het spel).

Door een of andere bug is het wapen verwoestend in de Crucible, elke tegenstander die je tegenkomt wordt simpelweg vernietigd. Dit maakt het Player-versus-Player aspect een stuk minder in Destiny 2.

Oplossing is onderweg

Bungie gaat dit probleem proberen te repareren met een update die later deze maand live zal gaan. Dit is bekend gemaakt door Jon Weisnewski in de meest recente blog van Bungie.

Goed om te weten dat er een patch onderweg is, maar dat maakt het niet minder erg dat we op dit moment weggeblazen worden in de Crucible.

“We know about the Prometheus Lens. It’s not what we intended, the weapon shipped with a bug, which we intend to fix with Destiny Update 1.1.1, along with everything else in the December update.”

– Bungie, over wapen bug in Destiny 2

Verder moeten we gewoon even afwachten totdat de patch live gaat!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek