Destiny 2 Forsaken wordt vandaag beschikbaar

Destiny 2 Forsaken

Het is vandaag 4 september en dat betekent dat Forsaken beschikbaar gaat worden voor Destiny 2. De game zal om 16:00 uur offline gaan voor maintenance en om 19:00 zal het als het goed is weer mogelijk zijn om te spelen. Na de maintenance kan update 2.0.0.1 gedownload worden en aan Forsaken begonnen worden.

Vandaag is de dag dat de Forsaken DLC van Destiny 2 gespeeld gaat kunnen worden. Alle Destiny-spelers zitten natuurlijk klaar om aan het nieuwe avontuur te beginnen. Het zal wel nog een aantal uren duren, omdat de game nog offline moet gaan voor de Forsaken update. Het is namelijk vanaf 16:00 niet meer mogelijk om Destiny 2 te spelen. De game gaat dan offline voor maintenance en zal als alles goed gaat om 19:00 weer online komen. Na de maintenance moet je de nieuwe update, 2.0.0.1, downloaden en dan kun je aan de slag met de nieuwe expansion. Voor meer informatie voor de maintenance kun je terecht op deze website en voor actuele informatie kun je terecht op de Bungie Help Twitter pagina.

Forsaken

Forsaken is de eerste grote expansion van Destiny 2. Met de ingang van Forsaken gaat de game ook zijn tweede jaar in. Dit betekent dat er veel gaat veranderen aan de game. De random rolls van het eerste deel van de game worden teruggebracht. Het wapensysteem is aangepast. Er komt een compleet nieuwe gamemode in de game, die PVE en PVP combineert genaamd Gambit. De expansion zal ook weer nieuwe wapens, gear en exotics bevatten. En natuurlijk is er ook een nieuw verhaal dat gespeeld kan gaan worden. Voor de mensen die nog niks gezien hebben van de nieuwe DLC zijn hieronder de trailers te zien:

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek