Destiny 2 Guided Games: Dit is wat je moet weten

Destiny 2

De Guided Games feature van Destiny 2 zal volgende week verschijnen voor alle spelers. 100.000 spelers hebben de feature al mogen testen in een soort van Beta. Op 26 september zal de feature beschikbaar zijn.

Met Guided Games kunnen solo spelers group content benaderen door tijdelijk met een clan mee te doen. Solo-spelers kunnen via het menu een clan kiezen waar ze mee willen spelen. Op basis van eerdere Guided Games zal een clan een rating krijgen waaruit je kunt opmerken of de clan behulpzaam is of niet.

Om je voor te bereiden om als solo speler mee te doen met raids en Nightfall strikes, of als clan solo spelers mee te laten spelen moet je het volgende weten over Guided Games:

  • Door een Guided Game te voltooien zal je door een milestone heen gaan, de UI zal dit (nog) niet laten zien.
  • Als een begeleidende clan het slecht doet zal de “Oathkeeping” rank van de clan dalen. Let dus op deze rank voordat je samen met een clan een nieuwe raid in stapt.
  • Oathkeeping scores zullen elke vier voltooide Guided Games worden uitgedeeld.
  • Als alle drie de spelers besluiten om de Guided Game af te sluiten tijdens een Nightfall zal de Oathkeeping score niet worden beïnvloed. “Sometimes life happens”, aldus Bungie.
  • Als je wordt gematcht met een clan terwijl je zoekt voor een Guided Game is het mogelijk om de uitnodiging te weigeren voor wat voor reden dan ook. Je wordt vervolgens weer bovenaan in de wachtrij geplaatst.
  • Bungie zal clannamen in de gaten houden zodat deze geen ongepaste naam, beschrijving, motto of missie hebben. Mocht je tijdens het zoeken een clan tegenkomen met ongepaste tekst kan je deze aangeven. Je zult door dit proces niet de wachtrij verlaten.

Kijk jij als solo speler er naar uit om eindelijk raids en Nightfalls te kunnen spelen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek