Destiny 2: Informatie over de Exotic Items Update

Destiny 2

Bungie heeft in This Week At Bungie een korte introductie gegeven op aankomende aanpassingen aan de Exotic Items in Destiny 2. Bungie gaat op basis van player feedback enkele Exotic Items aanpassen om ze meer Exotic te laten voelen. De update van de Exotic Items zal op 27 maart geïmplementeerd worden.

Bungie heeft aan het einde van de maand januari de roadmap voor Destiny 2 bekendgemaakt. Een van de onderdelen op deze roadmap was een aanpassing aan de Exotic Items. Dit onderdeel staat gepland voor 27 maart als onderdeel van Patch 1.1.4. Deze week geeft Bungie ons informatie over de update die de Exotic Items zullen ontvangen. Er zijn meerdere Exotic Items die op dit moment niet veel gebruikt worden in de game. Een van de voorbeelden is de Graviton Lance. De Graviton Lance is een 3-burst wapen dat extra damage doet op de laatste kogel. Het grote probleem van dit wapen is dat het niet bruikbaar is in PVP, omdat de damage voornamelijk in de derde kogel zit. Senior designer Jon Weisnewski gebruikt daarom de Graviton Lance als voorbeeld om uit te leggen wat de Exotic Item Update betekent.

Graviton Lance Update

Weisnewski geeft aan dat de Graviton Lance verandert zal worden in een 2-burst wapen. De damage zal beter verdeeld worden tussen de twee kogels, zodat het wapen gebruikt kan worden in PVP. Een ander effect dat aangepast wordt aan het wapen is dat een vijand die gedood wordt door het wapen geen meters wegschiet. Het wapen zorgt er namelijk voor dat vijanden exploderen als ze gedood worden, maar deze explosie verdween vaak ver achter de andere tegenstanders. Weisnewski geeft aan dat de Graviton Lance een extreem voorbeeld is, maar wel het algemene beleid aangeeft op het gebied van de Exotic Items Update. Het belangrijkste doel is om Exotic Items een unieke powerspike te geven aan spelers.

Bungie probeert met de Exotic Items Update een van de kritieken op Destiny 2 aan te pakken. Er waren namelijk veel spelers die teleurgesteld waren in de Exotic Items. Er werd vaak gezegd dat deze items niet Exotic aanvoelden. We zullen moeten afwachten tot patch 1.1.4 om te zien of Bungie het Exotic gevoel weer terug kan brengen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek