Destiny 2 komt met een free trial voor de PS4

D2 FT

In een tweet van Playstation Europe, werd gister een free trial aangekondigd voor Destiny 2.

In aanloop naar de eerste en nieuwe DLC van Destiny 2, verschijnt er vanaf vandaag een free trial van Destiny 2. Dit voor de personen die ondanks alle reviews en trailers de game nog niet in huis hebben gehaald. Je kunt nu dus gratis kennis maken met Destiny 2 en daarna beslissen of het nog de moeite waard is om te kopen. Met de aankomende nieuwe DLC in aantocht, The Curse of Osiris, is dit een uiterst slimme zet van Bungie en Playstation. Hiermee hopen ze natuurlijk dat ze de twijfelaars nog over kunnen halen.

De vraag nu is natuurlijk: Gaan jullie de free trial spelen? En zo ja zal dat voldoende zijn om het spel alsnog te kopen?

Hier kunnen jullie nogmaals de review lezen van zowel de PC als de PS4 versie van de game.

PC Review
PS4 Review

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek