Destiny 2 komt met een trailer voor de Competitive Multiplayer

Bungie en Activision hebben een nieuwe trailer gelanceerd voor de game Destiny 2. In deze trailer zetten ze het competatieve gedeelte tentoon. In deze trailer zien we een aantal nieuwe gamemodes waaronder een 4 versus 4 gamemode. Ook zien we een hele hoop nieuwe wapens en een aantal van de nieuwe specials van de classes in de game. Geniet hieronder van deze schitterende trailer.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek