SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Destiny 2 komt met een trailer voor de Competitive Multiplayer

Bungie en Activision hebben een nieuwe trailer gelanceerd voor de game Destiny 2. In deze trailer zetten ze het competatieve gedeelte tentoon. In deze trailer zien we een aantal nieuwe gamemodes waaronder een 4 versus 4 gamemode. Ook zien we een hele hoop nieuwe wapens en een aantal van de nieuwe specials van de classes in de game. Geniet hieronder van deze schitterende trailer.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan.
Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.
Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk