Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  13 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Destiny 2 komt naar PC via World of Warcraft ontwikkelaar Blizzard

Blizzard Destiny 2

Destiny 2, ontwikkeld door Bungie en uitgegeven door Activision, zal op PC verschijnen via de Blizzard App, voorheen bekend als Battle.net. Blizzard is een onderdeel van Activision en zal voor het eerst een non-Blizzard game aanbieden via hun games launcher.

Dit nieuws werd helemaal het einde van de Gameplay Premiere verteld door een woordvoerder bij Blizzard. Blizzard staat bekend van onder andere World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone en nog een paar zeer bekende titels en is daarmee trots om ook Destiny 2 aan te bieden via hun platform en alle Battle.net, of Blizzard App diensten te verlenen voor Destiny 2.

Waarom Blizzard?

Heel simpel, Blizzard is een groot onderdeel van Activision en Bungie is een ontwikkelaar voor Activision. Een eigen netwerk opbouwen voor PC spelers van Destiny 2 zou de development tijd enrom verlengen. De MMO marktleider wilt graag net zo snel aan de slag met de PC versie als de fans en hebben daarom aangeboden om hun al bestaande en zeer goed functionerende platform aan te bieden aan Bungie.

Wat betekend dit voor de spelers?

Voor de PC spelers betekend dit dat zij gebruik maken van de Blizzard App op Destiny 2 te lanceren. Alle sociale features van de app werken hier bij zoals je gewend bent van de Blizzard app. Je kunt terwijl je Destiny 2 speelt, dus chatten met vrienden die bijvoorbeeld World of Warcraft aan het spelen zijn. Ook is het mogelijk om de game en later uitbreidingen en dergelijke aan te schaffen met Blizzard Balance.

Bungie zal nog steeds alle game servers beheren en voor support over in-game zaken moet je bij hun aankloppen. Voor sociale, of shop gerelateerde problemen zal Blizzard’s tech support de aangewezen plek zijn.

Wanneer verschijnt Destiny 2 voor PC?

Het spijtige nieuws van de PC release voor deze game is dat het vervolg van Destiny zeer waarschijnlijk niet op 8 september zal verschijnen. Er is nog geen release datum vermeld, maar later dit jaar zal dit bekend worden gemaakt. PC spelers hebben nog iets langer geduld nodig.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Zeettoxype
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Goof001
Profielfoto van dglavimans
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93