Destiny 2 “Last Call” teaser met Cayde-6 is awesome!

Het vervolg van Destiny werd onlangs al aangekondigd door Bungie via Twitter. De wereldwijde reveal trailer laat dan ook niet lang meer op zich wachten. 30 maart, aanstaande donderdag dus, zal de game onthuld worden. 30 maart om 19:00 Nederlandse tijd is het zover. Zet je bakje met popcorn maar vast klaar. Wel maar een klein bakje, want meer dan een trailer krijgen we niet.

Ondertussen mag je even genieten van Cayde-6 die een spannend oorlogs-verhaal deelt met ons. Zo spannend dat het net lijkt alsof je er in wordt gezogen. Hij tenminste. Ligt het aan mij of lijkt het alsof Destiny 2 is overhandigd aan Pixar? Tenminste als het aankomt op deze teaser trailer.

De wereldwijde reveal trailer verschijnt aanstaande donderdag om 19:00. Kort daarna ook bij ons op de website terug te vinden. Bekijk voordat het zover is even onze andere Destiny 2 nieuwsitems: Destiny 2 aangekondigd, Destiny 2 release datum gelekt. Zodra er meer bekend is lees je alles bij ons terug!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek