Destiny 2 launch informatie en companion app

Destiny 2 Bungie Activision

Destiny 2 zal aankomende week releasen, op 6 september, voor PS4 en Xbox One. De game zal een PC release krijgen op 24 oktober. Hier beneden kan je de launch info vinden!

In elk land zal de game lanceren om 12 uur in de nacht. Dit hebben ze voor iedere tijdzone aangepast. Pre-loading voor de Playstation 4 kan NU al! Pre-loading voor de Xbox One zal snel volgen en over de PC versie is momenteel nog niks bekend. Bungie laat ons ook weten wanneer de Nightfall strikes beginnen, dit zal op launch zijn. De raids zullen op 13 september volgen!

  • Nightfall Guided Games Beta: September 12th, 10AM
    • 30-50% of players will be given seeker access, depending on clan participation in Destiny 2 during the first week.
  • Nightfall and Raid Guided Games: September 26th, 10AM
    • Target: 100% of players will be given seeker access.

Ook zal er een companion app te vinden zijn, op dit moment, in jouw App Store of Google Play Store. De app zal veel sociale features bevatten. Ook krijg je vanaf launch day een dagelijkse webfeed aan nieuws in de Destiny 2 app. Er zal een Creation Tab zijn, die veel lijkt op een D2 SubReddit. Zo kan jij makkelijk evenementen volgen en socializen via die tab. Je kan het volledige Revamped Clan systeem volgen via de app, en gebruiken.

Destiny 2 is al bijna hier, ga jij de game spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek