Destiny 2 Launch trailer – Het is alles of niets

Met nog maar een paar nachtjes slapen voordat de console spelers aan de slag mogen met het volgende deel in de Destiny franchise verschijnt er eindelijk een gloednieuwe trailer online. De trailer wijst op een zelfmoord missie waarin alles op alles gezet moet worden om The Red Legion te verslaan.

De trailer geeft een hoop inzicht in het verhaal van Destiny 2. Alleen al in deze trailer van 2 en een halve minuut hebben we meer aan storyline gezien dan dat Destiny 1 ons heeft getoond. Het ziet er zo ver allemaal rooskleurig uit. We zullen nog even moeten wachten tot het uiteindelijke oordeel.

Destiny 2 verschijnt op 6 september voor de Playstation 4 en Xbox One. De PC versie van Destiny 2 verschijnt op 24 oktober via Blizzard’s Battle.net platform. Playstation 4 spelers zullen extra content krijgen waaronder getimede exclusieve content in verband met een deal die Sony met Activision heeft gesloten.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek