Destiny 2 ontvangt vandaag een nieuwe patch op PC

Destiny 2

De PC versie van Destiny 2 zal vandaag een nieuwe update krijgen. Deze patch gaat de zogenaamde “hitching” aanpakken. De hotfix zal alleen worden uitgerold voor de PC versie.

Vorige week verscheen al eerder een patch voor Destiny waarbij Clan Rosters werden gefixt voor de PC en een probleem werd opgelost waarbij de performance afnam tijdens langere speelsessies. De update zal nog voor de wekelijkse reset plaatsvinden. Dankzij de reset kunnen spelers opnieuw hun wekelijkse milestones opnieuw inwisselen en voor het eerst Guided Games gebruiken voor de Leviathan Raid.

PC spelers hebben nog iets minder dan een maand om hun Powerlevel naar 305 te slepen. Vanaf 5 december zal namelijk de eerste uitbreiding: Curse of Osiris al verschijnen. De eerste uitbreiding zal de level-cap naar 25 trekken en sleept het maximale Powerlevel naar 330 zonder mods.

De “hitching” fix zal de stotterende issues verhelpen die sinds de laatste patch aanwezig zijn. Spelers met een stabiele framerate kregen last van een stotterend beeld waarin de game voor een seconde vast bleef hangen. In PvE valt dit nog wel te overzien, maar vooral in PvP is dit een storend probleem. Vooral nu Trials of the Nine beschikbaar is voor PC spelers is een gameplay ervaring die gladjes verloopt zeer wenselijk.

Heb jij last gehad van deze stotters sinds de laatste Destiny 2 patch? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek