Destiny 2 pas eind oktober verkrijgbaar op PC

Destiny 2

Destiny 2 verschijnt al op 6 september voor de Playstation 4 en Xbox One, maar de PC versie verschijnt zoals eerder al over gespeculeerd werd pas ruim een maand later.

De PC versie van Destiny 2 verschijnt op 24 oktober. Dit laat Activision Blizzard via Twitter weten afgelopen nacht. De productpagina is in ieder geval al aangemaakt zodat fans de game al kunnen pre-orderen. Door dit te doen krijg je automatisch een uitnodiging voor de beta, die later deze zomer verschijnt.

Destiny 2 op de PC is meer dan slechts een port. Bungie heeft dit goed in de gaten en zorgt er voor dat de game een unieke ervaring zal zijn op PC ten opzichte van de console versie. Zo kent de PC versie enkele andere features die exclusief zijn voor de PC en zijn verschillende elementen aangepast zo dat de game beter geschikt is als een PC shooter.

Destiny 2 voor de PC kun je hier al digitaal pre-orderen. De standaard editie kost €59,99, de standaard editie + Expansion pass €89,99, en tot slot de Digital Deluxe €99,99. De Digital Deluxe bevat de game, Expansion pass en een legendarisch zwaard, legendarische emote en een Cabal Empire Emblem.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek