Destiny 2 PC Open Beta trailer in 4K

destiny-2-bungie-playstation-e3

Destiny komt eindelijk naar de PC in het volgende deel van de franchise. Helaas verschijnt de game bijna 2 maanden later pas op de PC. Begin volgende maand is Destiny 2 al verkrijgbaar voor Xbox One en Playstation 4. Om de hypetrain weer te laten stomen gooit Bungie er een nieuwe trailer in voor de PC Open Beta.

De nieuwste trailer getoond in 4K 60 fps laat de ware schoonheid van de game zien. Zo goed als de trailer kan de game ook uit gaan zien op jouw computer. Mits je machine voldoet aan de vereiste specificaties om de game in 4K af te spelen. Destiny 2 staat namelijk toe dat de game kan worden afgespeeld in 4K met unlocked framerate. Dit betekend dat de game kan lopen op meer dan 60 fps. Uiteraard kun je op de PC de grafische settings helemaal zelf aanpassen naar wat je het fijnste vindt en wat jouw PC trekt.

De besturing van de muis en toetsenbord zijn ook helemaal zelf in te delen. Beeldschermen met een formaat van 21:9 worden ook ondersteund. Bungie heeft dus niet stil gezeten wat betreft PC optimalisatie.

De Open Beta begint op 28 augustsus voor iedereen die de game heeft gepre-ordered voor de PC. Vanaf 29 augustus kunnen alle PC eigenaren de game al uit proberen. 31 augustus zullen de Beta servers weer sluiten. De content van de Beta is hetzelfde als de van de consoles. Je kunt de eerste missie van het verhaal spelen, een Strike en twee modes in de Crucible.

De PC versie van Destiny 2 verschijnt op 24 oktober via het Battle.Net platform van Blizzard. De Playstation 4 en Xbox One versie van de game zullen al op 6 september verkrijgbaar zijn.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek