De Destiny 2 Prestige Raid is uitgesteld

Destiny 2 Raid Calus

De Prestige mode van de Raid van Destiny 2 is een week uitgesteld. Dit is bekendgemaakt op forums van Bungie. De reden van het uitstellen is dat er bepaalde exploits in de raid mogelijk zijn.

De Prestige mode van de Destiny 2 Raid Leviathan wordt met een week uitgesteld. Er is namelijk in de normal mode van de Raid een exploit gevonden die gebruikt kan worden in de Boss fight. Het is namelijk mogelijk om te voorkomen dat adds spawnen in de boss room als een speler op het goede moment uitlogt na een team wipe. De exploit werd in het eerste instantie aan het licht gebracht op de subreddit van Destiny en is daarom nu wijdverspreid. Hieronder is een video die de exploit van de Raid uitlegt:

Prestige mode

De prestige mode van de Raid is een hoger difficulty level. De rewards van de Prestige mode bestaan uit gear dat er net iets anders uitziet en de uitdaging van de mode is een stuk groter. Het is om deze reden dat de mode een week uitgesteld wordt door Bungie. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van Destiny dat mensen de world first kunnen zijn die een Raid succesvol afmaken. Het probleem van de exploit in de Raid is dat het de prestatie van het eerste voltooien van de Prestige mode kan besmeuren. Het is namelijk niet zeker of een team gebruik maakt van de exploit en daarom kan getwijfeld worden of het wel een eerlijke volbrenging van de uitdaging is. Om deze reden heeft Bungie de Prestige mode uitgesteld, omdat ze de exploit willen verwijderen, zodat world first daadwerkelijk iets betekent.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek