Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  13 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  13 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  14 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Destiny 2 Servers gaan vandaag offline om 17:00

Destiny 2

De Destiny 2 Servers zullen vandaag offline gaan voor een onderhoudsupdate. Op de website van Bungie zien we dat de update om 16:00 ingeleid wordt en de servers om 17:00 offline zullen zijn. Naar verwachting zullen de servers om 21:00 weer online zijn.

De gamers die vandaag hebben uitgekozen om een dagje Destiny 2 te spelen, hebben het verkeerde moment gekozen. De servers zullen vandaag namelijk offline zijn van 17:00 tot 21:00. De servers moeten offline omdat Bungie een onderhoudsupdate gaat toepassen. Het gaat om Hotfix 1.1.1.2. De servers zullen dus een groot deel van de normale speeltijd van Nederlanders offline zijn en 21:00 is niet de zekere eindtijd. Het is te hopen dat Bungie het onderhoud op tijd afmaakt, zodat we om 21:00 weer de game in kunnen duiken.

Volgende Expansion

Er is meer Destiny nieuws geweest de afgelopen weken. Er was namelijk gelekte informatie, die mogelijk liet zien waar de tweede expansion van Destiny 2 over zal gaan. De tweede expansion heet mogelijk Gods of Mars. De informatie was gevonden op de Amerikaanse en Japanse PSN stores. De pagina in de store gaf aan dat de expansion een nieuwe vijandelijke factie zal bevatten. Dit zou goed nieuws zijn voor de game, want vele fans vragen al tijden om de toevoeging van nieuwe vijanden. Het was gelekte informatie en het is daarom niet zeker of de tweede expansion daadwerkelijk Gods of Mars zal zijn, maar het is niet onwaarschijnlijk.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek