Destiny 2 Servers gaan vandaag offline om 17:00

Destiny 2

De Destiny 2 Servers zullen vandaag offline gaan voor een onderhoudsupdate. Op de website van Bungie zien we dat de update om 16:00 ingeleid wordt en de servers om 17:00 offline zullen zijn. Naar verwachting zullen de servers om 21:00 weer online zijn.

De gamers die vandaag hebben uitgekozen om een dagje Destiny 2 te spelen, hebben het verkeerde moment gekozen. De servers zullen vandaag namelijk offline zijn van 17:00 tot 21:00. De servers moeten offline omdat Bungie een onderhoudsupdate gaat toepassen. Het gaat om Hotfix 1.1.1.2. De servers zullen dus een groot deel van de normale speeltijd van Nederlanders offline zijn en 21:00 is niet de zekere eindtijd. Het is te hopen dat Bungie het onderhoud op tijd afmaakt, zodat we om 21:00 weer de game in kunnen duiken.

Volgende Expansion

Er is meer Destiny nieuws geweest de afgelopen weken. Er was namelijk gelekte informatie, die mogelijk liet zien waar de tweede expansion van Destiny 2 over zal gaan. De tweede expansion heet mogelijk Gods of Mars. De informatie was gevonden op de Amerikaanse en Japanse PSN stores. De pagina in de store gaf aan dat de expansion een nieuwe vijandelijke factie zal bevatten. Dit zou goed nieuws zijn voor de game, want vele fans vragen al tijden om de toevoeging van nieuwe vijanden. Het was gelekte informatie en het is daarom niet zeker of de tweede expansion daadwerkelijk Gods of Mars zal zijn, maar het is niet onwaarschijnlijk.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek