Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Destiny 2 servers vanavond tijdelijk offline

Destiny 2

Bungie zal vanavond weer gepland onderhoud uitvoeren aan de Destiny 2 servers. De game zal vanaf 17:00 tot 21:00 offline zijn voor PC, Xbox One en Playstation 4. Als je inlogt voor 17:00 kan je tot 18:00 spelen.

Om 18:00 worden alle spelers naar het hoofdmenu geslingerd en is de game niet speelbaar tot 21:00 in de avond. Let er op dat de onderhoud mogelijk uitgesteld kan worden. Zodra de onderhoud voltooid is zullen de servers weer online gaan. Het is nog onduidelijk wat er precies wordt aangepakt in deze patch maar dat zullen we te weten komen zodra de patchnotes van hotfix 1.07 beschikbaar wordt gemaakt.

De werkzaamheden zullen niet de wekelijkse activiteiten verversen. Deze worden dinsdag allemaal ververst. Op 5 december zal de eerste DLC van Destiny 2 speelbaar worden en wordt de level-cap naar 25 verhoogd en kunnen spelers een hogere power-level halen. De DLC zal een nieuw verhaal met zich meebrengen en daarbij horen ook nieuwe items en nieuwe gebieden.

Wat hoop jij dat er wordt aangepakt in deze patch voor Destiny? Krijgen we al nieuwe manieren om onze Legendary Shards te spenderen, of mogen we deze nog een tijdje gaan sparen? We zullen het zien en zodra er meer interessant nieuws over de update verschijnt, lees je het hier allemaal terug!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek