Destiny 2 servers vanavond tijdelijk offline

Destiny 2

Bungie zal vanavond weer gepland onderhoud uitvoeren aan de Destiny 2 servers. De game zal vanaf 17:00 tot 21:00 offline zijn voor PC, Xbox One en Playstation 4. Als je inlogt voor 17:00 kan je tot 18:00 spelen.

Om 18:00 worden alle spelers naar het hoofdmenu geslingerd en is de game niet speelbaar tot 21:00 in de avond. Let er op dat de onderhoud mogelijk uitgesteld kan worden. Zodra de onderhoud voltooid is zullen de servers weer online gaan. Het is nog onduidelijk wat er precies wordt aangepakt in deze patch maar dat zullen we te weten komen zodra de patchnotes van hotfix 1.07 beschikbaar wordt gemaakt.

De werkzaamheden zullen niet de wekelijkse activiteiten verversen. Deze worden dinsdag allemaal ververst. Op 5 december zal de eerste DLC van Destiny 2 speelbaar worden en wordt de level-cap naar 25 verhoogd en kunnen spelers een hogere power-level halen. De DLC zal een nieuw verhaal met zich meebrengen en daarbij horen ook nieuwe items en nieuwe gebieden.

Wat hoop jij dat er wordt aangepakt in deze patch voor Destiny? Krijgen we al nieuwe manieren om onze Legendary Shards te spenderen, of mogen we deze nog een tijdje gaan sparen? We zullen het zien en zodra er meer interessant nieuws over de update verschijnt, lees je het hier allemaal terug!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek