Destiny 2 servers zijn vandaag 4 uur offline

Destiny 2

De servers van Destiny 2 zullen vandaag 4 uur online zijn. Tijdens deze 4 uur is het niet mogelijk om het spel te spelen. De downtime van de server wordt gebruikt voor maintenance.

Destiny 2 is nu alweer bijna een week uit. Iedereen zit waarschijnlijk al volop in het spel en is bezig met het verzamelen van nieuwe gear. Vandaag is het echter voor 4 uur onmogelijk om verder te gaan met het spel. De servers van Destiny 2 zullen namelijk offline gaan, zodat Bungie de nodige maintenance kan uitvoeren. De servers zullen offline zijn van 16:00 tot 20:00. Als je om 16:00 nog ingelogd bent in de game, kun je nog een uurtje verder spelen. Om 17:00 uur worden alle spelers namelijk pas van de server afgekickt. Deze en verdere informatie over de server en updates is te vinden op de Bungie website. De maintenance was ook wel nodig, want er zijn aardig wat serverproblemen geconstateerd in de game. Sommige spelers werden bijvoorbeeld gedisconnect als zij hun items probeerden te inspecten.

Raid

Het offline gooien van de servers voor maintenance is hoogstwaarschijnlijk ook gericht op het releasen van de eerste raid. Het is namelijk vanaf morgenavond 19:00 mogelijk om de eerste raid, Leviathan, te gaan spelen in Destiny 2.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek