Destiny 2 update heropent Faction Rally en Iron Banner

Destiny 2

Als onderdeel van de voortdurende inspanning om de hoeveelheid content die beschikbaar is voor niet DLC bezitters uit te breiden heeft Bungie een nieuwe update uitgerold voor Destiny 2 op alle platformen.

Gisteren hebben we al gezien dat de servers offline gingen en deze update is daar een reden van. In plaats van eventuele bugs en exploits aan te passen gaat deze patch uitsluitend over het ongedaan maken van de eerdere beslissing van de studio om degenen die Curse of Osiris niet hebben gekocht uit te sluiten uit de content waartoe ze eerder toegang hadden.

Het maakt eerdere aankondigingen van Bungie goed om zowel Iron Banner als Faction Rally uit te breiden, die na Curse os Osiris’s release onbereikbaar werd voor niet DLC bezitters. De patch notes van deze nieuwe update kun je lezen onderaan dit artikel. Waar het dus op neer komt is dat iedereen weer toegang krijgt tot de twee evenementen.

destiny 2

Een nieuwe datum voor de volgende Iron Banner of Faction Rally is nog niet aangekondigd, maar community manager David Dague zei: “Updates to the live calendar [will] come next week.” Zodra ze zijn teruggekeerd zullen de bestaande Seizoen 1 beloningen van de evenementen nog steeds beschikbaar zijn voor alle spelers. Maar nieuwe seizoensbeloningen, waaronder wapenuitrustingen, zijn beperkt tot degenen die Curse of Osiris bezitten.

Update 1.1.1.2 is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Helaas gaat deze update niks veranderen aan de Warlock Super glitch in Crucible’s Mayhem-modus, maar Bungie waarschuwde de spelers in december dat het niet in staat zou zijn om het te repareren voordat The Dawning evenement op 9 januari ten einde komt.

Destiny 2 Update 1.1.1.2 Patch Notes

Iron Banner

  • Players who do not own Curse of Osiris may once again access Iron Banner when available.

Faction Rallies

  • Players who do not own Curse of Osiris may once again pledge to Factions during Faction Rally events.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek