Destiny 2 update vandaag live

Destiny 2 go fast

Destiny 2 krijgt vandaag een update waar veel spelers al lang op wachten. De update is ontworpen om de game een vlotter gevoel te geven. Zo zullen spelers sneller, en dodelijker worden. Patch 1.1.4 wordt ook wel de “go fast” update genoemd.

De patch zal vooral effect hebben op de multiplayer, die door veel spelers als langzaam en spanningloos wordt ervaren. Sandbox design lead Josh hamrick zegt dat Bungie een terugblik heeft gedaan op alles van de manier waarop spelers bewegen, tot de manier waarop supers terugkomen. Ook een balancing aan wapens komt daarbij. De populaire wapens krijgen niet zomaar een nerf, alle andere wapens worden juist omhoog gebracht naar het niveau van de rest. Zo zal de gehele gameplay sneller zijn omdat er een hogere damage output zal zijn.

Volgens Hamrick hebben ze ook geleerd om niet te veel aan de game te doen als het aankomt op de fijnere details. Volgens Hamrick zou het juist goed zijn om een paar oneffenheden er in te laten als blijk van karakter. Hamrick zelf sprak over de Prometheus Lens, het wapen dat zo belachelijk overpowered was. Toch maakte dit wapen Destiny 2 volgens velen weer leuk. Of Prometheus Lens weer zo overpowered zal worden is nog niet duidelijk.

Ook subclass movements voor Titans en Warlocks zullen worden aangepakt om deze unieker en sneller te maken. de arcstrider super kreeg daarom een buff. In pvp zal power ammo anders werken om zo ook weer de flow van de game te versnellen. Power ammo zal vaker voorkomen, spelers zullen power ammo laten vallen wanneer zij gekilled worden en spelers zullen sneller bewegen.

Bungie lijkt hier weer een risico te nemen, maar ook volgens Hamrick is het vaker voorgekomen dat er bugs in de game zijn bijgekomen door het introduceren van nieuwe features. Volgens Hamrick dus allemaal niet zo erg. Hij noemt dit juist een stap in de goede richting voor Destiny 2. Of de spelers dat zo gaan ervaren zal moeten blijken.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek