Destiny 2: Warlock bug fix uitgesteld

Destiny 2 Bungie Activision Glitch

Bungie’s Destiny 2 heeft nogal wat glitches, bugs en exploits in zich. De recente Prometheus Lens glitch was al erg genoeg maar de Warlock bug maakt het nog net een stapje erger.

De Warlock bug is een fout in het spel waardoor de subclass te krachtig wordt. Het gaat voornamelijk om de abilities en de Super charge, deze verversen veel te snel in vergelijking tot de andere classes.

Dit is voornamelijk te merken in de Crucible, het PvP aspect van Destiny 2.

Warlocks hebben dus de bovenhand met deze bug, dit maakt alles veel chaotischer dan dat het was.

The Dawning

De “gamebreaking” bug is ontdekt tijdens de seasonal update The Dawning bekend geworden. De spelers hebben sinds het live gaan van de patch oneindige supers en abilities.

Het gaat voornamelijk om de Voidwalker subclass die hier gebruik van maakt. Dit veroorzaakte een armageddon aan Void bombs wat spelen niet meer leuk maakt.

Bungie heeft aangegeven de fout opgemerkt te hebben maar zal hier nog niets aan doen. Zij hebben besloten om de bug pas te patchen begin januari 2018.

“As teams continue to investigate an issue impacting the cooldown for the Voidwalker Super ability within the Mayhem playlist, we have determined that the issue will not be addressed before the Dawning ends in 2018, We will provide additional information once available.”

– Bungie, over Warlock bug in Destiny 2.

Verder heeft Bungie bekend gemaakt dat zij geen actie zullen ondernemen tegen iedereen die gebruik zal maken van deze exploit. Mayhem zal er toch wel zijn in de nieuwe playlist dus waarom niet een stapje er boven op. Toch is het zorgwekkend dat Bungie er niet op korte termijn op zal reageren met een fix. Wij zullen dus moeten afwachten totdat de Dawning afgelopen is.

The Dawning seasonal event is maar tijdelijk en zal lopen tot 9 januari 2018.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek